A gasztronómiai sort a Raclette by Lili nyitja lágyan olvadozó, francia alpesi sajtkülönlegességével, mely a helyben sütött, ropogós bagettet különböző prémium feltétekkel öleli körbe. Őt követi a szintén prémium minőségű, hazai alapanyagokkal és balatonfenyvesi ANGUS marhahúspogácsával megpakolt, szaftos Zing Burger. A halas finomságokért a Nemo Fish & Chips & Seafood Truck standját kell felkeresni, ahol ropogós bundába bújtatott vajpuha tengeriherkentyűkért, fish & chips-ért, tintahal karikákért és királyrákért lehet sorba állni.
A klasszikus fesztiválkonyha képviseletében az Országkonyha hozza el a legütősebb lepényeket, frissensülteket és lángosokat, amelyek mellé mindenki garantáltan megtalálja saját ízlésének megfelelő harapnivalóját kedvenc bora mellé. Az autentikus olasz konyha élményről a Pizza ME gondoskodik 100%-ban minőségi alapanyagokból készített szuperkönnyű, friss, ropogós pizzaszeleteivel.
A hamisítatlan barbecue élményt a Smokey Monkies BBQ hozza az egyenesen Texasból érkezett technológiai tudást és hagyományokat alapul véve. Az adagok is az amerikai életérzést tükrözik, táljaik legalább negyed kiló sült húst tartalmaznak változatos szószokkal és köretekkel megspékelve.
A balkáni ízek kedvelőinek jó hír, hogy a Csevapivo étterem autentikus délszláv ételekkel és vendéglátással örvendezteti meg a látogatókat. Mindenki szereti a tengerparti nyaralásból már jól ismert csevap-ot és pljeskavica-t, melyek idén először a Rosalián is felidézik a horvátországi üdülés jóllakott emlékeit. A magyaros ízekért, a hagyományos receptúra szerint készített ínyenc kolbászválogatásokért, pácolt, füstölt szalonnáért a Dr. Ignácz Kolbász Manufaktúra standjához kell ellátogatni.
Az édességek kedvelői is készíthetik az ízlelőbimbóikat, hiszen kezdésnek érkezik a Waffle Dog a buborék gofrival, a hagyományos belga gofrival és a saját készítésű milkshake kreációjukkal. A desszertsort a Bolka Desszert Butik folytatja, pavilonjukban nyárra hangolt hűvös falatokkal várják a habzó borból, friss rozéból, bodzavirágból, bogyós gyümölcsökből készült jégkrémkülönlegességek iránt érdeklődőket, azonban a csokoládés finomságok, a helyben sült pogácsák és ropogtatnivalók is kitűnő kísérői lehetnek egy pohár bornak.
A gyerekeket pedig a helyben sütött, pihe-puha, de egyben ropogós édesség, a Vitéz Kürtös faszénparázson sült, különleges ízesítésű kürtöskalácsai várják.