Kreatív kuckó, móka és kacagás

Idén a Kreatív Kuckó dupla sátrából kétszer annyi vidám gyermekhang és felhőtlen kacagás fog kiszűrődni.

Rosalia extrák | 2024. 05. 13.

Érdemes lesz idén az egész családot felpakolva kimenni a ligetbe, gyerekekkel, nagyszülőkkel, barátokkal és persze a négylábú kedvencekkel, hiszen Budapest zöld oázisában a kicsiket és a kutyusokat is különleges programokkal várja a Rosalia szombaton és vasárnap.

Évek óta egyre több szorgos kéz gyártja a szebbnél szebb emléktárgyakat, apró ajándékokat a Kreatív Kuckó sátrában. A parafadugóból, hőre zsugorodó fóliából vagy bőrből készült ékszerek, apró kincsek és kulcstartók mellett a színes fonalakból készített pompom figurák egyszerű technikáját is meg lehet most tanulni. A bőrkarkötők gyártása igazi műhelymunka lesz a nagyobb fiúk és lányok számára, de mitől lesz igazán trendi és egyedi a karkötő? Minden mutatós darabot egy Rosalia medál díszít majd!

A papírmártáshoz a család összes tagjára szükség lesz, mert a papírprés használata igazi csapatmunka! A meleg szélben száradó, Rosalia feliratú papírlapok otthon is jól mutatnak majd a gyerekszoba falán, egész évben felidézve a nyár hangulatát.

És mi az, ami minden gyereket igazi fesztiválozóvá varázsol? Természetesen a gyönyörű pillangós, tündéres, állatos és szuperhősös arcfestés és az izgalmas, egyedi csillámtetoválások, melyek idén sem hiányozhatnak a Rosaliáról.

A zenebarát csemeték örömére szombaton Bolba Éva, vasárnap Bíró Eszter fogja a Rosalia színpadáról táncra perdíteni a vidám gyereksereget, miközben izgalmas történeteket mesélnek el.

Aki teheti, idén is hozza magával bolyhos házikedvencét. Szombaton és vasárnap a Jókutya Kutyaiskola szuper foglalkozásokkal, tréningekkel és látványos bemutatókkal kedveskedik az állatbarátoknak. Négylábú barátaink most megtanulhatnak néhány vezényszót és trükköt, és részt vehetnek egy igazi agility foglalkozáson is. A gyermekek kedvükre simogathatják és akár meg is sétáltathatják a suli legkedvesebb kutyáit, ami akár életre szóló élményt is jelenthet számukra. Aki pedig csak nézelődne, az feltétlen várja meg a Hoopers és Engedelmességi bemutatókat, melyek garantált szórakozást nyújtanak.