Liget kosár – kétszemélyes boldogság

Gyerünk ki a rétre! Köszönjük, hogy velünk játszottatok a kétszemélyes Liget kosarakért, gratulálunk a nyerteseknek!

Rosalia támogatói tartalom | 2023. 05. 17.

 

15 telepakolt Liget kosár már gazdára is talált, de maradt még 5, amit a Rosalián fogunk csak úgy valakiknek átadni. Igen. Csak úgy!

 

 

 

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben értesítünk:

Balajti Szilvia
Barbara Gregus
Bukovinyi Roland
Filep Gábor
Hernádi Pál
Horváth Anikó
Mocsnik Laura
Nágel Noémi
Nyári Zsolt
Pereszlényi Zsolt
Szilágyi Zoltán
Szolga Mercédesz
Toroczkay Árpád
Tóth Fanni
Zatykó Krisztina

 

A kosár tartalmából…

 

Klasszikus piknik kosár és élmények a Liget Zrt. felajánlásával

A fonott piknikkosár mindenki vágya, tele ajándékokkal, finomságokkal és nem utolsó sorban élményekkel. A Rosalia után a Liget Zrt. szeretettel meghív ikonikus intézményeik egyikébe: ismerd meg a Magyar Zene Házát, a Szépművészeti Múzeumot vagy a Néprajzi Múzeumot közelebbről.

 

Igazán édes kettes a Bolka Desszert Butik által

Két személyes mini túróspite, a krémesen lágy túró és a sárgabarack örök barátsága, ami gyerekkorunk klasszikusait idézi.

 

Két vadonatúj kóstolópohár a Rosalia Borpikniktől

Az új Rosalia logóval ellátott poharakból minden típusú bor a legszebb arcát mutatja, legyen szó fehérről, roséról, vörösről vagy épp a kedvenc fröccsödről.

 

Egy palack jéghideg Törley Ice White Edition pezsgő a Törley Pezsgőpincészet felajánlásával

Te is az elsők között lehetsz, akik megkaparinthatják a pezsgőpincészet vadonatúj termékét, ráadásul jégbe hűtve! A trendi nyakbaakasztó, a Törley-s hűtőmágnes és a menő baseball sapka további ajándékként jár a nyertesnek.

  

Egy kis szórakozás a Vince Magazintól

A legfrissebb Vince Magazint kézbe véve elmerülhetsz a hazai és külföldi borok világában, hogy új információkkal felvértezve fedezhesd fel a Rosalia nyári borkínálatát.

 

A kulturált borfogyasztás élménye a Borkult-tól

Nincs jobb érzés, mint egy menő és egyben profi dugóhúzóval kibontani egy palack bort, majd cseppmentesen poharakba tölteni a csillogó dropstop segítségével.

 

Add át magad a lazításnak

A Máltai Manufaktúra felüdülést ígérő teakeverékei segítenek kipihenni a Rosalia izgalmait. Add át magad a hibiszkuszos gyümölcstea valóságos ízkavalkádjának vagy támogasd szervezeted egyensúlyát egy vitalitás teakeverékkel, de lehet, hogy a te kosaradba épp egy másik finom gyógynövénytea kerül, aminek minden cseppje a feltöltődésedet segíti.