Liget kosár – kétszemélyes boldogság

Gyerünk ki a rétre! Játsszatok a kétszemélyes Liget kosarakért, melyeket a Rosalia Borpikniken lehet majd átvenni.

Rosalia extrák | 2024. 05. 21.

20 kosár gazdára vár! A népszerű játék idén is folytatódik: nyerd meg a 15, ajándékokkal megpakolt Liget kosár egyikét a fesztivált megelőző játék során, vagy légy te az 5 szerencsés egyike, akit a Rosalia alatt hostessünk leszólít, és csak úgy átad egy hasonlóan klassz piknik kosarat. Csak úgy? Igen, csak úgy!

 

És íme a nyertesek, akiket e-mailben fogunk értesíteni. Szívből gratulálunk, köszönjük, hogy több mint 500-an velünk játszottatok!

Moksony Loretta
Bérces Erika
Czverkó Márta 
Bereczki Karina
Pereszlényi Zsolt
Zsoldos Viktória 
Bartha István
Spasic Máté
Dr. Nagy Zsanett 
Szűcs Zajtuna
Szabó Gergely Miklós
Lakosi Péter
Kelemen Zsanett 
Szilágyi Zoltán
Jenei Szilvia

A nyeremény kizárólag a nyertes neve és e-mail címe megadása után vehető át a Rosalia Borpikniken.

Aki most nem nyert, az se szomorkodjon, mert a Rosalia alatt még 5 Liget kosár gazdára talál!

 

A kosár tartalmából…

Klasszikus piknik kosár és élmények a Liget projekt felajánlásával

A fonott piknikkosár mindenki vágya, tele ajándékokkal, finomságokkal és nem utolsó sorban élményekkel. A Rosaliát követően a Liget projekt szeretettel meghív ikonikus intézményeinek egyikébe: ismerd meg közelebbről az ország legtöbb díjjal elismert épületét, a Magyar Zene Házát, a csodaszépen megújult Szépművészeti Múzeumot, a zöld tetőkert alá rejtett Néprajzi Múzeumot, vagy a Városliget ékszerdobozát, a Millennium Házát.

 

Igazán édes kettes a Bolka Desszert Butik ízeivel

Mennyei meglepetést és kényeztetést rejteget a Liget kosár, ami egy kiadós borpiknikezés után garantáltan jól fog esni.  Egy klasszikus desszert újra gondolva: túrógombóc bodzás tejfölhabbal, eperrel… természetesen két főre.

 

Két vadonatúj kóstolópohár a Rosalia Borpikniktől

Az új Rosalia logóval ellátott poharakból minden típusú bor a legszebb arcát mutatja, legyen szó fehérről, roséról, vörösről vagy épp a kedvenc fröccsödről.

 

Egy palack jéghideg Törley Ice Pink pezsgő a Törley Pezsgőpincészet felajánlásával

Te is az elsők között lehetsz, akik megkaparinthatják a pezsgőpincészet vadonatúj termékét, ráadásul jégbe hűtve! A kosár további Törley-meglepetéseket is rejt majd, csak győzd mindegyiket kipróbálni!

 

Tesla kulacs, ilyened még tuti nincs…

Idén a Tesla is beszállt a buliba, és a Liget kosarakba egy-egy menő, Tesla logóval ellátott kulacsot helyezett el. Ha te is imádod a Teslákat, akkor muszáj lesz megszerezned az egyik kulacsot, gyere, és nyerd meg!

 

Egy kis szórakozás a Vince Magazintól

A legfrissebb Vince Magazint kézbe véve elmerülhetsz a hazai és külföldi borok világában, hogy új információkkal felvértezve fedezhesd fel a Rosalia nyári borkínálatát.

 

 Frissülés és hűsülés MVM módra

Ha úgy érzed, hogy kezd elfogyni az energiád, ragadd meg az MVM szupertrendi kulacsát, tölts bele egy hideg italt, és kapd fel a hófehér baseball sapit! Ugye így már könnyebb elviselni a nyarat?

 

A kulturált borfogyasztás élménye a Borkult-tól

Nincs jobb érzés, mint cseppmentesen poharakba tölteni a bort egy csillogó dropstop segítségével.

 

Izgalmas ízek a FeteKertből

Aki kóstolt már házi lekvárt, az tudja, hogy mennyire különbözik az íze a nagyipari gyártósoron előállított termékekétől. A Máltai Manufaktúra vörösboros kardamomos szilvalekvárja egy pillanat alatt magával fog ragadni, és olyan ízélményt nyújt, amit sokáig nem fogsz majd elfeledni.