Régi barát, új partner

Köszönjük SPAR, hogy a Rosalia Rosé és Pezsgő Liget rendezvényünkön is velünk vagytok!

Belső oldal - láthatatlan | 2021. 06. 17.

Nagy öröm, hogy a Budapest Borfesztivál közel 15 évre visszanyúló támogatása mellett a SPAR Magyarország Kft. idén a Rosalia Fesztivál szakmai főtámogatójaként is teljes vállszélességgel a rendezvény mellé áll. A vállalat számára kiemelten fontosak a minőségi hazai borok, üzleti stratégiájában az egyedülálló hazai borkultúra népszerűsítése is kiemelt jelentőséggel bír, amelynek ideális lehetőséget biztosít az idén jubileumát ünneplő rendezvény.

A SPAR évtizedek óta támogatja a hazai borkultúrát: a magyar agrárium kiemelten fontos produktumait, a hazai borokat és különösen a magyar borászatokat.

Meglepetések, ajándékok

Az idén 30 éves SPAR Magyarország két standdal települ ki a rendezvényre. Az egyiken a borválasztékából kínál ízelítőt, amely italok többsége csak a SPAR és INTERSPAR áruházakban kapható. A vállalat boros standjain minden harmadik elfogyasztott pohár után a negyediket ingyen adja a vendégeknek. A másik stand a SPAR Verde vízpont lesz, ahol ásványvizet tudnak vásárolni a látogatók.

Azok a vásárlók, akik 2021. június 17. és június 30. között a SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházakban 10 000 forint felett vásárolnak, a kasszánál egy 50% kedvezményre jogosító kupont kapnak, melyet a Rosalia - Rosé és Pezsgő Liget rendezvényen válthatnak belépőjegyre, így az fél áron lesz elérhető a számukra.