Segíts nekünk megtalálni a 11. Rosalia Fesztivál roséját!

Légy te is zsűritag! Vegyél részt a Rosalia nyereményjátékában: töltsd ki a kérdőívünket, add meg adataidat és részt vehetsz a sorsoláson.

Belső oldal - láthatatlan | 2022. 02. 22.

A 2022-es Rosalia Fesztivál roséját kétfordulós pályázat útján szeretnénk megtalálni a SPAR Magyarországgal közösen. Az első fordulóra 39 rosét neveztek a hazai borászok, ezek közül választotta ki az öt legjobbat a szakértőkből álló bíráló csapat. Ezt az öt bort van most esélyed megkóstolni, és elmondani nekünk, hogy szerinted melyik legyen az, amelyik az idei rendezvény roséja lesz, és egyedi tervezésű címkével, Rosalia néven kapható lesz a SPAR és INTERSPAR üzletekben - és persze a Rosalia Fesztiválon. A tét tehát nem kicsi, és mi számítunk rád!

Nincs más dolgod, csak válaszold töltsd ki az oldal alján található kérdőívet. Jelentkezz, és ha te vagy a szerencsés nyertes, már küldünk is neked egy-egy palackot a szakértő zsűri által előválogatott legjobb öt roséból, amelyekről visszajelzésedet várjuk majd! A részletes tudnivalókat emailben kapod meg.

A végső döntést meghozó zsűriben rajtad kívül helyet kap még két fő Rosalia szervező, két fő SPAR borbeszerző és két fő SPAR vásárló is.