Különleges SPAR Válogatás-borok és akciók az idei Rosalia Fesztiválon

A SPAR idén is nagy örömmel vállalta el a Rosalia Fesztivál segítését, amelynek immáron második esztendeje szakmai fő támogatója a hazai áruházlánc.

Rosalia támogatói tartalom | 2022. 05. 26.

A vállalat számára kiemelten fontosak a minőségi borok, a hazai borkultúra népszerűsítése, erre is kiváló alkalom a nagyszabású rendezvény.

Nyár elején mi sem lehetne népszerűbb a könnyedebb rosé és fehér boroknál, pezsgőknél, gyöngyöző italoknál. A SPAR Magyarország egész évben odafigyel arra, hogy polcain ezek széles választékával találkozzanak a vásárlók, a „SPAR Válogatás” termékcsalád pedig eleve egyfajta garanciát jelent a minőségre. Az idei Rosalián az üzletlánc saját standján e válogatott, csak a SPAR és INTERSPAR áruházakban elérhető borválasztékból kínál ízelítőt. Természetesen azok is találnak majd kedvükre való bort, akik inkább a testesebb vöröseket szeretik, hiszen ezek közül is jó néhány elérhető lesz majd a standon. A fesztiválra szervezett akció keretében minden 3. elfogyasztott pohár bor után pedig a 4. ingyenes lesz.

 

Rosalia Rosé – csak a SPAR és INTERSPAR áruházakban

A SPAR Magyarország a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft.-vel együttműködésben idén is kiválasztotta a Rosalia Rosét, a 11. Rosalia Fesztivál borát. Az idei nyertes illatában egzotikus gyümölcsökre emlékeztet, egyedi és komplex ízvilága, epres zamata hosszan és intenzíven érezhető.

A Borkultúra a közelmúltban nyílt pályázati felhívást küldött magyar borászoknak, keresve a nyár roséját. A beérkezett közel 40 pályázat közül borszakértők, a SPAR Magyarország beszerzői és a vásárlók - többkörös vakkóstolás után - választották ki a díjnyertes tételt. A Rosalia rosét a móri Paulus Molnár Borház készíti Merlot és Pinot noir házasításával. A bor a rendezvényen csak a SPAR standján kóstolható, a SPAR és INTERSPAR áruházak polcain pedig június elejétől kapható.

Megújuló SPAR Válogatás borkínálat

A SPAR Magyarország évtizedek óta támogatja a hazai borkultúrát. 2007-ben lett a Budapest Borfesztivál fő támogatója, a budai Várban megrendezett esemény hagyományos zárórendezvényén pedig a Jótékonysági Borárverésen való részvételével segíti a rászorulókat. Az üzletlánc idén két alkalommal jelentet meg Borkatalógust, melyben a VinAgora díjnyertes tételeket, valamint a SPAR Válogatás borokat külön oldalakon mutatja be. A tavaszi katalógus pedig csak magyar borokról szól. A vállalat tizenöt évvel ezelőtt a minőségi borválaszték bővítése érdekében egyedi hazai bormárkák forgalmazásába kezdett, felújítva ezzel a klasszikus borkereskedői hagyományokat. E borok az együttműködő borászatokkal közösen kialakított egyedi címkével és SPAR Válogatás matrica jelöléssel kerülnek az áruházak polcaira. Ebben az esztendőben a teljes Válogatás-termékcsalád megújul, így azok is találnak majd maguknak meglepetés-tételeket, akik az eddigi kínálatot már jól ismerik és örömmel fogyasztják.

Figyelem, a legjobb rész pedig most következik: azok, akik 2022. május 26. és június 8. között a SPAR, City SPAR vagy INTERSPAR áruházakban 15 000 forint felett vásárolnak, a kasszánál egy 50% kedvezményre jogosító kupont kapnak, amelyet a Rosalia Fesztivál helyszínén válthatnak be, így számukra a pohár féláron lesz elérhető.