Rosalia Festival

9. Rosalia Fesztivál

2020. május 15-17.
Budapest Városliget

Nyárköszöntő rosé és pezsgő liget Budapest szívében!

Szeretettel várunk 2020-ban is!

Koccintsunk együtt a fesztiválszezon kezdetére!

Tölts el Te is három felhőtlen napot a városligeti fák árnyékában! Beszélgess, borozgass, falatozz, élvezd a koncerteket és válaszd ki idei kedvenc rosédat vagy pezsgődet! Bár a csillagászok szerint a nyári napforduló csak június második felében jön el, a rosérajongóknak nem kell addig várniuk. A Rosalia Fesztiválon 2020-ban kilencedik alkalommal ünnepeljük a tavaszt és belecsapunk a nyárba: újra pezsegni fog a Liget, zizegnek a szívek, rózsaszínben látjuk a világot, és megállás nélkül örülünk egymásnak, az ittnek és a mostnak.

A 2019-es Rosalia képekben...

2020-ban újra Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget! Talán most még távolinak tűnik, de addig is, amíg a leghűsítőbb nyári fröccsökkel, finom falatokkal és szuper koncertekkel csábító eseményt várod, szemezgess a 2019-es fesztivál képei közül.

... és videón

Naná, hogy van mozgóképünk is! Igazi Rosalia hangulat a Ligetben, oázis a városi nyüzsgésben, kikapcsolódni, vagy épp bulizni vágyókkal, kicsikkel és nagyokkal, éhesekkel és szomjasakkal. Ezerszínű programjainkból ez csak rövid ízelítő, ha valóban át akarod élni, gyere el a következőre!