Rosalia Festival Rosalia Festival

2021. július 2-4.
Városliget

Idén 10 éves a Rosalia Fesztivál!

Amit méltó módon meg is fogunk ünnepelni, hamarosan, Veletek. Mert ha lehet, lesz!

Szinte hihetetlen, de 10. éve a kedvencetek Budapest 01. számú nyárköszöntő borfesztiválja!

2012-ben indultunk, az évek teltek, az utolsó két számjegy hamar helyet cserélt, és most itt vagyunk, 2021-ben, rácsodálkozva a szinte kiskamasz, szeretett rendezvényünkre, melyet szívvel-lélekkel nevelgetünk egy évtizede. A tíz év alatt sok minden történt: a kezdeti ezer fős közönség harmincezer fősre duzzadt; kinőttük a Gesztenyéskertet, ám megvetettük lábunkat a megújuló Városligetben; a kiállítók és a programok száma pedig megsokszorozódott. A történet viszont itt még messze nem ér véget, hiszen idén szakmai főtámogatóként üdvözölhetjük a SPAR Magyarországot, a fesztiválnak saját, országosan elérhető roséja lesz, és még számtalan születésnapi meglepetéssel készülünk. Szívet melengető nosztalgiával tekintünk a múltra, imádjuk a jelent, és annyira rózsaszínben látjuk a jövőt, amennyire csak lehet! Liget, hamarosan jövünk!

A Rosalia #csakazértis képekben...

2020-ban is Rosalia, csak egy kicsit másképp! #csakazértsem hagytuk magunkat és Titeket sem Rosalia nélkül, rendhagyó módon, de megcsináltuk! Íme néhány kép a forgatásról!

A 2019-es Rosalia videón

Naná, hogy van mozgóképünk is! Igazi Rosalia hangulat a Ligetben, oázis a városi nyüzsgésben, kikapcsolódni, vagy épp bulizni vágyókkal, kicsikkel és nagyokkal, éhesekkel és szomjasakkal. Ezerszínű programjainkból ez csak rövid ízelítő, ha valóban át akarod élni ezt a csodát, akkor most csatlakozz hozzánk online, hogy jövőre újra a Ligetben találkozhassunk!