Rosalia Festival

2024. május 31. - június 02.
Városliget

Early Bird - Deluxe csomag

1 db Rosalia kóstoló pohár (választható boros vagy pezsgős), 1db Rosalia Lounge belépésre jogosító karszalag, 1 db Rosalia kóstoló kupon, 1 db ásványvíz (0,5 l), Ingyenes mosdóhasználat. Elérhető május 20-ig!

3900 Ft helyett

2990 forint

Szeretném

Deluxe csomag

1 db Rosalia kóstoló pohár (választható boros vagy pezsgős), 1db Rosalia Lounge belépésre jogosító karszalag, 1 db Rosalia kóstoló kupon, 1 db ásványvíz (0,5 l), Ingyenes mosdóhasználat. Elérhető május 21-től!

3900 forint

Szeretném

Rosalia Kóstoló Pohár

1 db Rosalia kóstoló pohár. Online és a helyszínen is megvásárolható! Elérhető május 21-től!

3200 forint

Szeretném

Pohár bérlés

1 db bérelhető Rosalia kóstoló pohár, kupon a pohár visszaváltáshoz. A bérlés ára 3000 forint, melyből a kupon ellenében 2000 forint visszajár. Csak a helyszínen elérhető.

3000 forint

Szeretném

Emlékszel milyen jó volt kiszabadulni a város forgatagából? Feküdni a fűben egy pohár rozéval, táncolni a naplementében, beszélgetni és nevetni a haverokkal, minőségi időt tölteni a családdal a szabadban? Megvan az a hely, ahol mindenki jól érzi magát? Kicsik és nagyok, házi kedvencek, barátok, rokonok, szerelmesek, szülők, gyerekek, az egész család? Kezdd a nyarat 2024-ben is a felejthetetlen láblógatós, fűben heverészős szabadtéri Rosalia Borpikniken! Mindenkit várunk szeretettel 2024. május 31. és június 2. között Budapest kedvenc parkjában, ahol újra kiteríthetjük piknikplédünket a Városliget hatalmas fáinak árnyékába és kellemes társaságban iszogathatjuk kedvenc, hűsítő rosénkat.

Pillanatok a 2023-as Rosaliáról...

2023-ban együtt ünnepeltük a nyarat a Városligetben közel tízezren finom borok és ételek társaságában. A hangulat felejthetetlen volt! Íme néhány kép, melyek a borongósabb napokon is mosolyt csalnak arcunkra.

Rosalia Borpiknik

Naná, hogy van mozgóképünk is! Igazi Rosalia hangulat a Ligetben, oázis a városi nyüzsgésben, kikapcsolódni, vagy épp bulizni vágyókkal, kicsikkel és nagyokkal, éhesekkel és szomjasakkal. Ezerszínű programjainkból ez csak rövid ízelítő, nézd meg, ha még egyszer át akarod élni a csodát!