Rosalia Festival Rosalia Festival

2021. július 2-4.
Városliget

Idén 10 éves a Rosalia!

A jelenleg érvényben lévő rendeletek szerint a rendezvényt csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek látogathatják!

Elővételi jegy

1 db napi karszalag + 1 kóstolópohár + 1 kóstoló kupon

2200 Ft

Szeretném

Páros elővételi jegy

2 db napi karszalag + 2 db pohár (páros pohár grafikával) + 2 db kóstolókupon

4400 Ft

Szeretném

10. éve a kedvencetek Budapest 01. számú nyárköszöntő rendezvénye!

2012-ben indultunk, az évek teltek, az utolsó két számjegy hamar helyet cserélt, és most itt vagyunk, 2021-ben, rácsodálkozva a szinte kiskamasz, szeretett rendezvényünkre, melyet szívvel-lélekkel nevelgetünk egy évtizede. A tíz év alatt sok minden történt: a kezdeti ezer fős közönség harmincezer fősre duzzadt; kinőttük a Gesztenyéskertet, ám megvetettük lábunkat a megújuló Városligetben; a kiállítók és a programok száma pedig megsokszorozódott. A történet viszont itt még messze nem ér véget, hiszen idén szakmai főtámogatóként üdvözölhetjük a SPAR Magyarországot, a fesztiválnak saját, országosan elérhető roséja lesz, és még számtalan születésnapi meglepetéssel készülünk. Szívet melengető nosztalgiával tekintünk a múltra, imádjuk a jelent, és annyira rózsaszínben látjuk a jövőt, amennyire csak lehet! Liget, hamarosan jövünk!

Kiállítók és programok

Kiállítók és programok

A fesztivál főszereplői a rosék, gyöngyözők, habzók és pezsgők, de a csaknem 60 pincészet szortimentjében mindenki megtalálja a neki szóló stílust, a könnyű fehérboroktól a testes vörösekig. A gasztronómiai kínálat gerincét a street food irányzat adja, de van itt modern kisvendéglő, kézműves desszert és prémium sajt is.

A fesztivál főszereplői a rosék, gyöngyözők, habzók és pezsgők, de a csaknem 60 pincészet szortimentjében mindenki megtalálja a neki szóló stílust, a könnyű fehérboroktól a testes vörösekig. A gasztronómiai kínálat gerincét a street food irányzat adja, de van itt modern kisvendéglő újragondolt magyar specialitásokkal, kézműves desszert és prémium sajt is.

Kiállítók Programok
Magyar Zene Háza Színpad

Magyar Zene Háza Színpad

A színpad műsora délutánonként feltörekvő fiatal tehetségek fellépéseivel, este népszerű könnyű- és világzenei koncertekkel, majd fergeteges DJ szettel igazodik a Rosalia naplementével változó hangulatához.

A színpad műsora délutánonként feltörekvő fiatal tehetségek fellépéseivel, este népszerű könnyű- és világzenei koncertekkel, majd fergeteges DJ szettel igazodik a Rosalia naplementével változó hangulatához. Vasárnap délelőtt pedig izgalmas, színes, fiatalos folklór - nem csak turistáknak!

Színpad

A Rosalia #csakazértis képekben...

2020-ban is Rosalia, csak egy kicsit másképp! #csakazértsem hagytuk magunkat és Titeket sem Rosalia nélkül, rendhagyó módon, de megcsináltuk! Íme néhány kép a forgatásról!

Rosalia hangulatkeltő videó

Naná, hogy van mozgóképünk is! Igazi Rosalia hangulat a Ligetben, oázis a városi nyüzsgésben, kikapcsolódni, vagy épp bulizni vágyókkal, kicsikkel és nagyokkal, éhesekkel és szomjasakkal. Ezerszínű programjainkból ez csak rövid ízelítő, ha valóban át akarod élni ezt a csodát, akkor találkozzunk a Ligetben!