Rosalia Festival Rosalia Festival

2020. június 5-6.
Facebook live

Rosalia #csakazértis? Igen, Nálad!

Biztonságban, távolságban

Koccintsunk együtt a Rosalia #csakazértis eseményoldalon június 5-én és 6-án!

Mindjárt itt a nyár, és a nyárral együtt itt vagyunk mi is! Ha fizikailag nem is találkozhatunk, a Facebook Rosalia #csakazértis eseményoldalán erre minden lehetőség adott, így arra kérünk, csatlakozz hozzánk Te is június 5-én és 6-án, és koccintsunk együtt rendhagyó módon a rosészezon eljöttére! Szuper programokkal, zenével, interjúkkal, nyereményjátékokkal, és kedvcsináló bor-étel kóstolókkal várunk Titeket a megszokottól eltérő formában, de a szokottnál is lelkesebben! Vásárolj egy Rosalia poharat, hozzá a kedvenc rosédat vagy pezsgődet, helyezd Magad kényelembe a kanapén, a teraszon, vagy a kertben, izzítsd a képernyőt, felejtsd el a nehézségeket, és engedd, hogy #csakazértis átjárjon a Rosalia hangulat! Ne feledd: Facebook, Rosalia #csakazértis esemény!

Bor és Programok #csakazértis

Bor és Programok #csakazértis

A borászoktól most online rendelheted meg kedvenc rozédat, habzódat, így hát ne habozz ;), ragadd meg a lehetőséget és tárazz be a legkiválóbb borokból, hogy legyen mit kortyolgatnod a Rosalia alatt!

A borászoktól most online rendelheted meg kedvenc rozédat, habzódat, így hát ne habozz ;), ragadd meg a lehetőséget és tárazz be a legkiválóbb borokból, hogy legyen mit kortyolgatnod a Rosalia #csakazértis Facebook esemény alatt június 5-én és 6-án! Böngészd át a kínálatot, a megadott időpontban csatlakozz az online térbe és dőlj hátra egy pohár borral a kezedben!

Bor és étel #csakazértis Játssz #csakazértis
Műsorok #csakazértis

Műsorok #csakazértis

Véletlenül se érezd azt, hogy műsorról és zenéről nem gondoskodunk, érdekes programokkal, koncertekkel és beszélgetésekkel színesítjük a napodat!

Véletlenül se érezd azt, hogy műsorról és zenéről nem gondoskodunk, érdekes programokkal és beszélgetésekkel színesítjük a napodat! Pörgesd át a műsort és válaszd ki a hozzád leginkább passzolót, érdemes körbe nézni, mert érdekes témákat feszegetünk. Lemaradtál? Semmi gond! Nézd vissza adásainkat a Facebook oldalunkon, vagy YouTube csatornánkon!

Műsorok #csakazértis

A Rosalia #csakazértis képekben...

2020-ban is Rosalia, csak egy kicsit másképp! #csakazértsem hagytuk magunkat és Titeket sem Rosalia nélkül, rendhagyó módon, de megcsináltuk! Íme néhány kép a forgatásról!

A 2019-es Rosalia videón

Naná, hogy van mozgóképünk is! Igazi Rosalia hangulat a Ligetben, oázis a városi nyüzsgésben, kikapcsolódni, vagy épp bulizni vágyókkal, kicsikkel és nagyokkal, éhesekkel és szomjasakkal. Ezerszínű programjainkból ez csak rövid ízelítő, ha valóban át akarod élni ezt a csodát, akkor most csatlakozz hozzánk online, hogy jövőre újra a Ligetben találkozhassunk!