Rosalia Festival Rosalia Festival

2024. május 31- június 02.
Városliget

Ismered az érzést, amikor egy átmulatott fesztivál után még benned van a bizsergés? Nem akarod, hogy elmúljon, újra meg újra át akarod élni a pillanatokat, csak ez jár a fejedben és hosszú ideig a hatása alatt vagy…mi is pont így érzünk. Köszönjük, hogy velünk voltatok és idén is felejthetetlenné tettétek a Rosalia Borpikniket. Mérhetetlen öröm nekünk, hogy még többen eljöttetek, mint eddig valaha és külön köszönettel tartozunk azoknak, akik messziről érkeztek, hogy velünk ünnepeljenek, bulizzanak és rosézzanak. Egy fantasztikus kertipartit tudhatunk magunk mögött, reméljük, jövőre is olyan energikus, vibráló lesz a hangulat, amelyben idén is részünk volt. Számítunk rátok 2024-ben is!

Pillanatok a 2023-as Rosaliáról...

2023-ban együtt ünnepeltük a nyarat a Városligetben közel tízezren finom borok és ételek társaságában. A hangulat felejthetetlen volt! Íme néhány kép, melyek a borongósabb napokon is mosolyt csalnak arcunkra.

Rosalia Borpiknik

Naná, hogy van mozgóképünk is! Igazi Rosalia hangulat a Ligetben, oázis a városi nyüzsgésben, kikapcsolódni, vagy épp bulizni vágyókkal, kicsikkel és nagyokkal, éhesekkel és szomjasakkal. Ezerszínű programjainkból ez csak rövid ízelítő, nézd meg, ha még egyszer át akarod élni a csodát!