Rosalia Festival Rosalia Festival

2021. július 2-4.
Városliget

Idén 10 éves a Rosalia!

Belépőjegy a helyszínen is kapható. A belépés járványügyi szabályai tekintetében mindenképpen olvasd el az Információk menüpontot!

Köszönjük, hogy eljöttetek és együtt ünnepelhettünk!

2012-ben indultunk, az évek teltek, az utolsó két számjegy hamar helyet cserélt, és most itt vagyunk, 2021-ben, rácsodálkozva a szinte kiskamasz, szeretett rendezvényünkre, melyet szívvel-lélekkel nevelgetünk egy évtizede. A tíz év alatt sok minden történt: a kezdeti ezer fős közönség harmincezer fősre duzzadt; kinőttük a Gesztenyéskertet, ám megvetettük lábunkat a megújuló Városligetben; a kiállítók és a programok száma pedig megsokszorozódott. A történet viszont itt még messze nem ér véget, hiszen idén szakmai főtámogatóként üdvözölhetjük a SPAR Magyarországot, a fesztiválnak saját, országosan elérhető roséja lesz, és még számtalan születésnapi meglepetéssel készülünk. Szívet melengető nosztalgiával tekintünk a múltra, imádjuk a jelent, és annyira rózsaszínben látjuk a jövőt, amennyire csak lehet! Liget, hamarosan jövünk!

Pillanatok az idei Rosaliáról...

2021-ben végre újra együtt ünnepelhettük a nyarat, a finom borokat és nem mellesleg a Rosalia 10. születésnapját. Íme néhány kép, köszönjük, hogy itt voltatok, találkozunk jövőre!

Rosalia hangulatkeltő videó

Naná, hogy van mozgóképünk is! Igazi Rosalia hangulat a Ligetben, oázis a városi nyüzsgésben, kikapcsolódni, vagy épp bulizni vágyókkal, kicsikkel és nagyokkal, éhesekkel és szomjasakkal. Ezerszínű programjainkból ez csak rövid ízelítő, ha valóban át akarod élni ezt a csodát, akkor találkozzunk a Ligetben!