Rosalia Festival Rosalia Festival

2023. június 9-11.
Városliget

Deluxe csomag (A helyszínen is kapható!)

1 Rosalia kóstoló pohár, 1 palack Szentkirályi mentes ásványvíz, 1 VinAgora & Borkult Selection kóstoló kupon, ingyenes mosdóhasználat

3700 forint

Szeretném

Deluxe Bubble csomag (A helyszínen is kapható!)

1 Limitált pezsgős kóstolópohár, 1 palack Szentkirályi mentes ásványvíz, 1 VinAgora & Borkult Selection kóstoló kupon, Ingyenes mosdóhasználat

4990 forint

Szeretném

Csak pislogtunk egyet és már el is telt az év fele. Ez csak egyet jelent: újra rosét szürcsölhetünk együtt a főváros lüktető zöld szívében a hatalmas ősfák árnyékában. Mozdulj ki a Városligetbe és kövesd az utat az ikonikussá vált Ballon-kilátóhoz. Mi ott leszünk, gyere Te is június 9. és 11. között a Rosalia Borpiknikre! A visszaszámlálás elkezdődött. Liget, sietünk, jövünk!

Kiállítók és programok

Kiállítók és programok

A fesztivál főszereplői a rosék, gyöngyözők, habzók és pezsgők, de a csaknem 40 pincészet szortimentjében mindenki megtalálja a neki szóló stílust, a könnyű fehérboroktól a testes vörösekig. A gasztronómiai kínálat gerincét a street food irányzat adja, de van itt modern kisvendéglő, kézműves desszert és prémium sajt is.

A fesztivál főszereplői a rosék, gyöngyözők, habzók és pezsgők, de a csaknem 40 pincészet szortimentjében mindenki megtalálja a neki szóló stílust, a könnyű fehérboroktól a testes vörösekig. A gasztronómiai kínálat gerincét a street food irányzat adja, de van itt modern kisvendéglő újragondolt magyar specialitásokkal, kézműves desszert és prémium sajt is.

Kiállítók Programok
Rosalia  Színpad

Rosalia Színpad

A színpad műsora délutánonként feltörekvő fiatal tehetségek fellépéseivel, este népszerű könnyű- és világzenei koncertekkel, majd fergeteges DJ szettel igazodik a Rosalia naplementével változó hangulatához.

A színpad műsora délutánonként feltörekvő fiatal tehetségek fellépéseivel, este népszerű könnyű- és világzenei koncertekkel, majd fergeteges DJ szettel igazodik a Rosalia naplementével változó hangulatához. Vasárnap délután pedig izgalmas, színes, fiatalos folklór - nem csak turistáknak!

Színpad

Aktuális híreink

Pillanatok a 2022-es Rosaliáról...

2022-ben együtt ünnepeltük a nyarat a Városligetben közel tízezren finom borok és ételek társaságában. A hangulat felejthetetlen volt! Íme néhány kép, melyek a borongósabb napokon is mosolyt csalnak arcunkra.

Rosalia Borpiknik

Naná, hogy van mozgóképünk is! Igazi Rosalia hangulat a Ligetben, oázis a városi nyüzsgésben, kikapcsolódni, vagy épp bulizni vágyókkal, kicsikkel és nagyokkal, éhesekkel és szomjasakkal. Ezerszínű programjainkból ez csak rövid ízelítő, nézd meg, ha még egyszer át akarod élni a csodát!