Rosalia Festival

9. Rosalia Fesztivál

2020. május 15-17.
Budapest Városliget

Nyárköszöntő rosé és pezsgő liget Budapest szívében!

Szeretettel várunk 2020-ban is!

EARLY BIRD POHÁR

az első 1000 vásárlónak

1800 Ft helyett

1390 Ft

Pohárvásárlás

EARLY BIRD PÁROS POHÁR

az első 1000 vásárlónak

3500 Ft helyett

2500 Ft

Pohárvásárlás

Koccintsunk együtt a fesztiválszezon kezdetére!

Tölts el Te is három felhőtlen napot a városligeti fák árnyékában! Beszélgess, borozgass, falatozz, élvezd a koncerteket és válaszd ki idei kedvenc rosédat vagy pezsgődet! Bár a csillagászok szerint a nyári napforduló csak június második felében jön el, a rosérajongóknak nem kell addig várniuk. A Rosalia Fesztiválon 2020-ban kilencedik alkalommal ünnepeljük a tavaszt és belecsapunk a nyárba: újra pezsegni fog a Liget, zizegnek a szívek, rózsaszínben látjuk a világot, és megállás nélkül örülünk egymásnak, az ittnek és a mostnak.

A 2019-es Rosalia képekben...

2020-ban újra Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget! Talán most még távolinak tűnik, de addig is, amíg a leghűsítőbb nyári fröccsökkel, finom falatokkal és szuper koncertekkel csábító eseményt várod, szemezgess a 2019-es fesztivál képei közül.

... és videón

Naná, hogy van mozgóképünk is! Igazi Rosalia hangulat a Ligetben, oázis a városi nyüzsgésben, kikapcsolódni, vagy épp bulizni vágyókkal, kicsikkel és nagyokkal, éhesekkel és szomjasakkal. Ezerszínű programjainkból ez csak rövid ízelítő, ha valóban át akarod élni, gyere el a következőre!