Rosalia Festival Rosalia Festival

2022. június 10-12.
Városliget

Alig élvezzük ki a tavaszi napsütés simogató melegét, az ébredő természet csodáit, a nyár máris itt lesz és türelmetlenül kopogtat a küszöbön. Ami következik, az év legjobb időszaka: nyaralás, pihenés, lazítás, kerti partik, fesztiválok, erre vágyunk már, ki tudja mióta. Nincs is jobb alkalom egy kis bemelegítésre, mint a főváros szívében lüktető Városliget ikonikussá vált, nyár eleji óriás kerti partija, a Rosalia Fesztivál, ahol minden megtalálható, ami egy szédületes hétvégéhez kell. A fantasztikus borkínálat mellett idén kiemelt szerepet kapnak a pezsgők, a habzó és gyöngyöző borok, természetesen hozzájuk illő gasztronómiai kínálat kíséretében. A visszaszámlálás tehát elkezdődött. Liget, hamarosan jövünk!

Kiállítók és programok

Kiállítók és programok

A fesztivál főszereplői a rosék, gyöngyözők, habzók és pezsgők, de a csaknem 60 pincészet szortimentjében mindenki megtalálja a neki szóló stílust, a könnyű fehérboroktól a testes vörösekig. A gasztronómiai kínálat gerincét a street food irányzat adja, de van itt modern kisvendéglő, kézműves desszert és prémium sajt is.

A fesztivál főszereplői a rosék, gyöngyözők, habzók és pezsgők, de a csaknem 60 pincészet szortimentjében mindenki megtalálja a neki szóló stílust, a könnyű fehérboroktól a testes vörösekig. A gasztronómiai kínálat gerincét a street food irányzat adja, de van itt modern kisvendéglő újragondolt magyar specialitásokkal, kézműves desszert és prémium sajt is.

Kiállítók Programok
Rosalia  Színpad

Rosalia Színpad

A színpad műsora délutánonként feltörekvő fiatal tehetségek fellépéseivel, este népszerű könnyű- és világzenei koncertekkel, majd fergeteges DJ szettel igazodik a Rosalia naplementével változó hangulatához.

A színpad műsora délutánonként feltörekvő fiatal tehetségek fellépéseivel, este népszerű könnyű- és világzenei koncertekkel, majd fergeteges DJ szettel igazodik a Rosalia naplementével változó hangulatához. Vasárnap délelőtt pedig izgalmas, színes, fiatalos folklór - nem csak turistáknak!

Színpad

Pillanatok a 2021-es Rosaliáról...

2021-ben végre újra együtt ünnepelhettük a nyarat, a finom borokat és nem mellesleg a Rosalia 10. születésnapját. Íme néhány kép, reméljük, hogy idén is hasonló hangulatban készíthetünk rólatok képeket!

Rosalia #picnicstyle

Naná, hogy van mozgóképünk is! Igazi Rosalia hangulat a Ligetben, oázis a városi nyüzsgésben, kikapcsolódni, vagy épp bulizni vágyókkal, kicsikkel és nagyokkal, éhesekkel és szomjasakkal. Ezerszínű programjainkból ez csak rövid ízelítő, ha valóban át akarod élni ezt a csodát, akkor találkozzunk a Ligetben!