Borkoktél készítés és nyereményjáték vár a Magyar Bor sátorban

Látogass el a Budapest Borfesztivál ideje alatt a Magyar Bor standjára a Főőrség épülete mellett, ahol számos interaktív attrakció vár rád, sőt, értékes borcsomagot is nyerhetsz!

Támogatói tartalom | 2023. 09. 06.

Kedves olvasónk! Ezt a hírt a Budapest Borfesztivál oldalunkról vettük át. Ha szeretnéd eredetiben megjeleníteni, kattints ide!

A hazai borászatokat képviselő közösségi bormárka, a Magyar Bor is jelen lesz az idei Budapest Borfesztiválon, hogy ízelítőt adjon hazánk szőlő-borkultúrájának kimeríthetetlen változatosságából.

Látogass el a Magyar Bor sátrához, amely ezúttal a buborékok világába kalauzol, a hazai pezsgőket és a friss, könnyed borstílusokat, valamint az elmaradhatatlan fröccsöt helyezve a fókuszba. Az izgalmas elemekkel kialakított koktélpultunknál varázsolj a poharadban lévő borból vagy pezsgőből fergeteges borkoktélt! Ne aggódj, egy mixer által segítséget is nyújtunk, hogy felfedezhesd a bor- és pezsgőalapú koktélok izgalmas világát. Keverj a poharadban lévő italhoz különböző szárított gyümölcsöket, egyéb változatos koktélkiegészítőket és ismerd meg, hogy mely borokból milyen koktélokat érdemes készíteni!

Ezután, a frissen elkészült koktéllal a kezedben átsétálhatsz a fotóponthoz, ahol buborékos installációnk előtt örökítheted meg barátaiddal a felejthetetlen borozós pillanatokat.

Ha mindez nem lenne elég, játékos formában leadhatod szavazatod a „Milyen a te buborékod?” kérdésre is. Sőt, a Magyar Bor standjánál regisztráló látogatók részt vesznek a Magyar Bormarketing Ügynökség által szervezett nyereményjátékon, amelyen 30.000 forint értékű borcsomagot sorsolunk ki.

Találkozzunk a Budapest Borfesztiválon!